Odoslaním súhlasíte so spracovaním osobných údajov
- Úvod
- DOM
- GRILY UDIARNE
- Drevené piliny na údenie mäsa buk, dub, jelša KL10
Drevené piliny na údenie mäsa buk, dub, jelša KL10
- Novinka
- TOP produkt

- Kompletné špecifikácie
- Drevené piliny na údenie mäsa buk, dub, jelša KL1025 EUR
Balenie 15 kg (60 litrov)
Drevené piliny, ktoré sú k dispozícii v našej ponuke, neobsahujú spóry plesní a húb, ako aj iné mikroorganizmy, ktoré sa nachádzajú v spracovanej drevenej hmote. Vynakladáme maximálne úsilie na to, aby naša drevárska štiepka spĺňala najvyššie štandardy, a preto ich podrobujeme sušeniu pri teplote približne 600 ° C. Vďaka tomu má údené mäso pripravené s použitím pilin jedinečnú chuť a vôňu. Poskytujeme najvyššiu kvalitu našich produktov.
Buk - zlatožlté zafarbenie, odporúčané najmä pre údenie ryb.
Jelša - veľmi obľúbené drevo na údenie, farba od tmavo žltej až po hnedú, je ideálna na údenie všetkých druhov mäsa a rýb.
Dub - dáva hnedú farbu, vhodný na fajčenie hovädzieho mäsa, ryby hydiny.
Sme hlavným distribútorom vysoko kvalitných dymových štiepok vyrobených spoločnosťou AWPOL.
Vlastnosti dymových štiepok v našej ponuke:
- suchá vlhkosť je len 10% (+/- 2%),
- bez húb, plesní a mikroorganizmov,
- čistý, dôkladne poprášený,
- starostlivo triedené.
Dymové čipy dostupné v našej ponuke majú pozitívne stanoviská:
- Ústav mäsového a mäsového priemyslu,
- Národný hygienický inštitút,
- Štátny zdravotnícky inštitút.
Dymové štiepky našej výroby sú dokonale vhodné na fajčenie vo všetkých typoch udiarenského priemislu. Všestrannosť čipov z našej ponuky je vhodná pre všetky typy udírní a generátorov dymu (stačí vybrať príslušnú časť).
Použítie:
Drevené štiepky sa používajú ako náhrada dreva na údenie. V prípade tradičných komínov na spaľovanie dreva by sa malo najprv získať veľké množstvo drevených žeriavov. Piliny sú rozptýlené v malých častiach, kým sa nedosiahne požadovaný účinok. Aby sa vytvoril väčší dym, piliny sa môžu navlhčiť.
Prosím uvedte do poznámky druh pilin ktoré si chcete objednať.
Ďakujeme.